Affärssystemet – BeX Online

Niklas Lindgren, CTO på Perfect It, utvecklar affärssystemet BeX Online, BeX Retail och BeX POS kassasystemBeX® Online webbaserat affärssystem – underlättar för handeln

BeX® Online är ett modernt och komplett webbaserat affärs- och retailsystem för handelsverksamhet som erbjuds som en tjänst i molnet.

Tack vare modern teknik och smarta lösningar blir det enklare, effektivare och billigare jämfört med traditionella affärssystem. BeX® Online är anpassat för den nya tidens behov där information, produkterbjudande, uppföljning och kontroll måste göras i realtid mellan olika handelsplatser (e-handel, butikskassor, B2B, manuell order), så kallad omni-channel retailing eller unified commerce.

Läs mer om Omnikanalsmöjligheter med BeX® Online.

Systemet underlättar både underhåll, uppföljning och samordning genom gemensamma grundregister för bland annat:

 • Kunder
 • Artiklar
 • Konton
 • Värdebevis
 • Kampanjer

Antalet användare, företag, butiker, valutor och så vidare kan utökas utan begränsning. BeX Online innehåller:

 • Order
 • WMS
 • Fakturering
 • Inköp
 • Ekonomi

E-handel och butikshandel med webbaserat affärssystem

Till BeX® Online kan anslutas obegränsat antal BeX® Retail kassasystem, BeX® B2B ordersystem och olika e-handelsbutiker eller e-marknadsplatser.  Streckkodsscanner användas tillsammans med en surfplatta för snabb och enkel hantering av lager och order.

BeX webbaserade affärssystem har en fullständig API/webservice för koppling till flera moderna plattformar för e-handel, som Panagora, Magento, Askås, Jetshop, WooCommerce, Prestashop, Textalk, Silverstripe och Vendre. Med Med BeX® Online API kan även andra system enkelt ansluta sig i realtid. Det är ex lagerhus, robotlager, mailing, kundanalysprogram, ordersystem, besöksräknare mm.

BeX® B2B erbjuder en integrerad e-handelsplattform för företagskunder och externa säljare, agenter, distributörer med flera. Du har här information om aktuella produkter, tillgänglighet, pågående order och historik. BeX® B2B är en ordermodul som används som försystem till BeX® Online.

BeX® Retail POS är en komplett butikskassa som kan installeras i obegränsat antal butiker och anslutas till BeX Online. All butiksdata kan hanteras online i butiksdatasystemet tack vare modern webbteknik. BeX® Retail POS fungerar även i offlineläge om internet är nere och uppdatering sker automatiskt när kassan kommer online igen.

BeX® Retail – intelligent butikssystem och kassaprogram för enkel och säker hantering

BeX® Retail är ett modernt och nytänkande butikssystem & kassaprogram som klarar morgondagens krav på kommunikation och tjänster. BeX® Retail butikssystem passar både en mindre butik, där en ointelligent kassaapparat inte räcker till, och större kedjor/företag med många butiker, e-handel, centrallager, orderhantering och så vidare.

BeX® Retail POS kassasystem installeras på en lokal PC för säkerhet och hög tillgänglighet. Systemet har en enkel och säker hantering, logiskt utformade knappar och tydlig presentation av varor, betalning och kvitto. Kassorna kommunicerar automatiskt med backoffice via API/webservice. BeX ® Retail POS har webbaserade funktioner för bland annat kundklubb, lageröversikt och värdebevis för omedelbar hantering och tillgänglighet. BeX® Retail POS fungerar även i offlineläge och ackumulerar genomför uppdateringar mot backoffice när kassan är online igen.

BeX® Online är ett backoffice i BeX kassasystem Retail som du når via inloggning på internet. Eftersom inget program behöver installeras i butik blir det enkelt, säkert och bekvämt för dig som användare.

BeX Retail är ettmodernt och nytänkande butikssystem & kassaprogram.

Hög kapacitet och hjälpsamma funktioner till hands

BeX® Retail butiksdatasystem klarar oändligt många kassor, butiker och lagerställen. All försäljning uppdateras kontinuerligt och lagras. Uppföljning av försäljning, betalningar och lager samt underhåll av artiklar, kunder, order hanterar du bekvämt från vilken dator som helst med internetuppkoppling. Alla ändringar synkroniseras med kassorna via internet. Med BeX Bonus och lojalitetsprogram gör du dina kunder trognare och ökar din försäljning. BeX Bonus och lojalitetsprogram kan även hantera e-handelsförsäljning och betalning genom att bonussaldot kontrolleras online. Kunden kan själv se innestående bonus och kan även betala med presentkort och tillgodokvitton i e-handelsbutiken. Butikspersonalen kan se kundens saldo och stämma av tillgodo direkt online mot backoffice. Läs även om Omnikanalsmöjligheter med BeX® Online.

Ladda ner produktblad: Bex Retail Produktblad och kontakta oss idag!

Tel: +46 (0)8 556 183 90
Mail: email hidden; JavaScript is required

BeX® B2B – orderhantering för företagshandel kopplat till ditt affärssystem

BeX® B2B är en webbaserad modul för orderhantering. Här kan du lägga och följa upp order mot BeX® Online affärssystem. Genomtänkta funktioner förenklar rutiner och administration för alla parter. Vi erbjuder en välbyggd webbaserad tjänst som är tillförlitlig och tidsbesparande.

BeX® B2B kan användas av kunder, säljare, agenter och andra som behöver se artiklar eller kollektioner och disponibla lager, och kunna lägga och följa upp order. Som säljare eller agent kan man även lägga upp kunder med data för administration.

BeX® B2B kan användas som ett orderblock. Varje order kan ligga kvar och bearbetas under längre tid innan den färdigställs och skickas in till affärsystemet. Det är också möjligt att importera ordrarna till Excel för att spara eller överföra till eget order- eller affärssystem.

Överblick över data och order – effektiv administration

 • Prislistor, rabatter och vilka artiklar som är tillgängliga styrs från affärssystemet. Kunder och säljare kan följa upp status på alla sina ordrar, oavsett om de är upplagda i BeX® B2B eller BeX® Online.
 • Tillgängliga artiklar och priser presenteras i listor med bilder och produktinformation. Du som arbetar inom konfektion har möjlighet att lägga ut nya kollektioner för presale. Matrishantering möjliggör snabb överblick och registrering av färger och storlekar.
 • Prislistor och lagerlistor kan importeras till Excel. Lagda ordrar kan bekräftas, plockas, levereras och faktureras från affärssystemet. Kunder kan få mail med exempelvis uppgifter om status, tracking och dokument. De kan också få tillgång till detta i BeX® B2B.
 • Disponibelt lagersaldo är alltid uppdaterat med hänsyn till pågående orderläggning, anslutna butiker, webshopar och inköp.

Vi hjälper dig styra upp din orderhantering. Kontakta oss idag!

Med Bex B2B kan du lägga ut ordersystemet till kunder, återförsäljare och egna säljare