BeX Omnichannel

BeX® Online stödjer försäljning i alla kanaler i ett omni-channel perspektiv. I BeX® Online samlas all information och kan utnyttjas av alla försäljningskanaler, både fysiska och digitala, egna butiker, franschisebutiker, tillfälliga mobila butiker, webshopar, e-marknadsplatser etc. Information om kunder och köpbeteende samordnas och utnyttjas för riktade kampanjer och erbjudanden. Kundklubb, lojalitetsprogram och hantering av   värdebevis som presentkort, tillgodokvitton och bonus samlas och utnyttjas i alla kanaler. BeX® håller reda på köp, poängsaldon, bonus, giltighet, kampanjer m.m. i realtid. Skuldsaldon och avräkningar mellan resultatenheter och juridiska enheter bokförs och hanteras automatiskt.

 

Genom en avancerad logistik- och orderprocess kan olika lager, butikslager, leverantörslager mm exponeras förförsäljning i alla kanaler. BeX® kontrollera alla inkomna ordrar, var de kan plockas och distribuerar dem till de lager där de kan plockas, fyllas på, hämtas eller skickas. BeX® kan skapa påfyllnadsorder, drop shipment och automatiska avräkningar mellan lagerstöllen och juridiska bolag.

 

För kunderna innebär BeX® att de kan köpa, få, returnera och byta sina varor i de kanaler som för tillfället passar bäst. Man kan exempelvis handla     på webben, byta i fysisk butik och använda tillgodokvitto när man nästa gång handlar på webben. BeX® håller reda på vilket pris man betalat och hur mycket man har kvar på  tillgodokvitto, presenkort eller bonussaldo.

omni

Välj hur du vill handla

Handla i alla kanaler på det sätt som passar för tillfället. Du väljer tillfälle, plats, leverans och hur byte och tillgodo skall hanteras. Vi anpassar oss till dig som kund.

e-com

e-handla och sen

Handla i e-butiken och hämta eller byt varan var du vill. Du väljer själv.

bex1

Ta med dig ett tillgodo till senare handel på nätet.

Handla i den fysiska butiken och få hem varan hur du vill. Byt den mot ett tillgodokvitto som du kan handla för i e-butiken. Du avgör hur du vill handla.

Ladda ned produktblad för BeX Omni-channel