Våra partners

Tack vare vårt samarbete med de främsta leverantörerna inom respektive områden kan vi erbjuda marknadens bästa paket av lösningar inom webbaserade system till dig som jobbar med webbhandel, retail eller fashion.

Genom att utnyttja BeX® API kan alla typer av system ansluta sig för att hämta och lämna data via den molnbaserade tjänsten direkt online. Antalet anslutna system växer snabbt. Det äre-handelsplattformar, betalsystem, anayssystem, mailing, retursystem, inköpsoptimering, WMS-system och många fler specialsystem. Läs om BeX® API här: API-dokumentation

Läs mer om våra partners i urvalet här nedan.

Panagora Room är ledande e-handelsexpert och leverantör av e-handelslösningar till retail / modebranschen med kunder som Acne, Hollywood, JLindeberg och Nudie Jeans m.fl. Som proffs på e-handel hjälper de sina kunder att inreda och presentera sin webbutik på ett säljande sätt. BeX® Online är integrerat mot Panagora’s Edge plattform och fungerar som komplett backoffice / affärsystem tilll webbutiken.

• www.panagora.se

Kodbruket förädlar och utvecklar er e-handel

Vi hjälper såväl startups som etablerade företag att analysera, utveckla och underhålla sin e-handel.

Kodbruket har utvecklat en integrationsmodul i Magento för anslutning till BeX API. Genom den kan Magento fullständigt integreras med BeX Online.

BeX integrationsmodul finns till både Magento 1.9 och 2.0

En strategisk e-handelspartner, med passion för din framgång.
Jetshop är en innovativ teknik-, strategi och kunskapspartner som brinner för din framgång i alla kanaler. Vi levererar en e-handelsplattform i molnet som ger dig bästa möjliga förutsättningar för framgångsrik omnichannel retaling och cross-border commerce. Jetshop spelar en aktiv roll i att utveckla din affär online för att du ska nå dina mål, vilka de än är. Hos oss blir och förblir ONE STEP AHEAD.

urb-it

Vaimo/Icommerce är nordens ledande leverantör av Magento, marknadens hetaste och snabbast växande plattform för e-handel. Vi är Nordens enda Magento Gold Solution partner och experter på Magento på svenska. Vårt motto är e-handel när den är som bäst. Det betyder att vi jobbar stenhårt för att öka våra kunders försäljning på nätet. BeX® Online är integrerat mot Magento’s plattform och fungerar som komplett backoffice / affärsystem till webbutiken.

• www.vaimo.se

Klarna erbjuder Sveriges kundvänligaste betalningssätt på nätet med Klarna Checkout. Nu finns finns även Klarna som betalsätt i BeX® Retail POS, vilket gör att kunderna kan få kredit och delbetalning direkt i kassan.

• www.klarna.se

urb-it är en tech start up som kopplar samman varumärkens webshoppar med lokala fysiska butiker. urb-it utökar onlineupplevelsen och gör det möjligt för butiker att erbjuda sina kunder att handla online och få sina varor och tjänster personligt överlämnade direkt eller vid vald tidpunkt, dit kunden själv vill. Ett nytt och bekvämt banbrytande sätt att shoppa på. urb-it arbetar idag med bland andra Best of Brands, Volvo, Gina Tricot, Waynes Coffee, Marc Jacobs och House of Dagmar.

• www.urb-it.se

postronic

Unifaun har sedan 1996 byggt upp en mycket omfattande erfarenhet av IT-lösningar inom informationslogistik som underlättar hanteringen av brev, paket och gods. Unifaun räknas idag som en av de främsta experterna på området i Norden. BeX® Online är integrerat mot Unifaun Online.

• www.unifaun.se

Med Sparakvittot har du alla kvitton i mobilen och de finns tillgängliga var som helst, när som helst. Att organisera dina kvitton har aldrig varit enklare.
Sparakvittot är en smart och miljövänlig tjänst som gör livet enkelt dig som konsument. I anslutna butiker får du kvittot direkt till din mobil. Du kan också fota papperskvitto i appen. Med allt på ett ställe får du en bättre överblick över din ekonomi.

• www.sparakvittot.se

Postronic är en komplett leverantör av butiksdataprodukter med bra service och snabba leveranser. Postronics touchskärmar med integrerad POS dator i flera modeller är en beprövad plattform till BeX® Retail POS.

• www.postronic.se

Babs Paylink är Sveriges ledande leverantör av betalterminaler och betaltjänster. BeX® Retail POS har integration till deras nya EMV godkänd betalterminal.

• www.babspaylink.se

Point Transaction Systems AB är den ledande leverantören av kortterminaler i Sverige och ingår i en internationell koncern som är representerad i hela Norden och Baltikum, BeX® Retail POS har integration till deras Xenta-terminal med chipläsning och pinkod.

• www.point.se

Box Technologies, ett företag med nya idéer och nya lösningar. I över 20 år har Box Technologies levererat It-utrusning till Detaljhandeln – Restauranger – Sport-, Gym- Nöjesanläggningar etc. med fokus på att förbättra den operativa effektiviteten och kundupplevelsen.

Box Technologies kompetens ligger i att hjälpa företag att kommunicera och samarbeta med kunder effektivt och personligt med hjälp av mobila enheter, kiosker, POS-system, digital signage och tillhörande teknik.

• www.boxtechnologies.se

Vi levererar affärsystem från Microsoft men utvecklar även vår egen produktfamilj BeX® i microsoftmiljö med bl.a. Microsoft.NET och Microsoft SQL Server. Perfect IT är Microsoft Certified Partner.

• www.microsoft.se

BeX API

Genom att utnyttja BeX® API kan alla typer av system ansluta sig för att hämta och lämna data via den molnbaserade tjänsten direkt online. Antalet anslutna system växer snabbt. Det äre-handelsplattformar, betalsystem, anayssystem, mailing, retursystem, inköpsoptimering, WMS-system och många fler specialsystem. Läs om BeX® API här: API-dokumentation